een Kosteloze strategiesessie

en krijg 3 tips voor jouw situatie

Contact

Contactgegevens

+31(0)683671832

info@lichtbijdonker.nl

Neem contact op om vrijblijvend door te praten over jouw uitdagingen.

  Hoe het begon:

  Van jongs af aan ben ik al bezig met organiseren van klassenfeestjes tot verkopingen. Als kind keek ik al hoe dingen beter en slimmer konden, de snelste route naar huis, de snelste manier van huiswerk maken en overzicht houden en doelen stellen.

  Tijdens mijn zoektocht naar een leuke studie kwam ik in een college over organisatiewetenschappen terecht. Ik was meteen enthousiast en dat is nooit meer overgegaan. Met een hoofd vol kennis en een grote dosis idealisme verliet ik de universiteit. Sindsdien is mijn enthousiasme voor organisaties alleen maar gegroeid en mijn kennis en ervaring ook.

  Hoe het verder ging:

  Toen ik aan de slag ging merkte ik dat het werken in IT-organisaties mij enorm goed beviel. Het werken met professionals, de continue druk dat de spullenboel moet blijven draaien maar ook de vernieuwing die continu nodig is, maakt het voor mij een heerlijke combinatie.

  Ik werk graag met jou als IT-directeur of IT-manager

  Voor jou als IT-directeur of als IT-manager zit vaak in die combinatie van factoren de uitdaging. Voor je het weet word je geleid door de waan van de dag in plaats van dat jij de organisatie leidt. Ben je continu brandjes aan het blussen en kom je niet meer toe aan het laten groeien van je organisatie.

  Juist in IT-organisaties is het bij elkaar brengen van verschillende perspectieven belangrijk. Vaak is de rest van de organisatie of zijn jouw klanten voor een goede dienstverlening afhankelijk van de IT. Wat ik zie is dat een goede organisatiestructuur, het consequent richten op doelen ervoor zorgt dat er resultaten behaald worden in een plezierige werkomgeving. Structuur en cultuur gaan hand in hand en hebben mega impact op de resultaten die je met elkaar neer kunt zetten. Jij als IT-directeur of IT-manager kunt met de juiste sleutels in handen de randvoorwaarden neerzetten voor een succesvolle organisatie. Jou in die positie brengen, doe ik het allerliefste.

  Als mensen met mij werken zeggen ze altijd dat ze de rust die ik uitstraal waarderen. Deze rust zorgt ervoor dat we met elkaar goed kunnen afstemmen op het waar we nu staan en de verschillende perspectieven kunnen overzien. Om vervolgens te bepalen wat een goede volgende stap is om richting blije klanten, blije medewerkers en goedlopende processen te komen.

  Als je me echt kent zou je weten dat ik:

  • Een echte doelencrusher ben en dat ik het proces daarnaartoe minstens zo belangrijk vind;
  • Als ik in een restaurant ben, naast dat ik geniet van het eten, ook altijd kijk naar hoe de processen lopen en of ze dat slim doen.
  • Getrouwd ben met een man die net zo ondernemend is als ik (levert heerlijke gesprekken op);
  • Mijn guilty pleasure een heerlijk koud glas Cola Light is en dat ik dat altijd zonder ijsklontjes bestel omdat ik waterige cola vreselijk vind;
  • Het heerlijk vind om abstracte kunst te maken. (en dat ik lang gedacht heb dat ik niet creatief was);
  • Het daarnaast ook lekker vind om lekker te sporten oa. Krav Maga en krachttraining:
  • Als ik een hond zie moet ik ‘m altijd even aaien of contact maken;
  • Een huis vol met notitieboekjes heb die elk hun eigen doel hebben, ik vind het namelijk heerlijk om op papier te denken;
  • Oplaad van diepzinnige gesprekken en ik altijd nieuwsgierig ben naar wat mensen drijft.

   Ik maak graag kennis met je!

  Ik zou nog even door kunnen gaan over mezelf. Maar uiteindelijk draait het om jou en wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Neem via het contactformulier contact met me op om verder kennis te maken.

   

  Jaar ervaring

  Organisaties

  Teams

  Trainingen