Persoonlijk leiderschap

Groeien in je rol

Jij bent toe aan meer uitdaging of hebt net een nieuwe uitdaging. Waar moet je beginnen om vooruit te komen? Hoe neem je een nieuwe positie in die je omgeving ook accepteert? Hoe zorg je dat je niet geleefd word door de waan van de dag maar dat je structureel kunt werken aan dat wat jij belangrijk vindt?

Maak een afspraak

Jouw eigen licht meer laten stralen

Stap voor stap op weg naar groei

Ben jij Project Manager, Product Owner, Scrum Master of teamleider? Of wil je de stap naar een van deze rollen gaan nemen?

Licht bij Donker helpt jou zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak helpen om groei te bewerkstelligen. Allereerst kijken we waar je nu staat en wat je leerdoelen zijn. In inhoudelijke sessies brengen we jouw vakkennis op peil. Denk hierbij aan de kennis over specifieke elementen van Lean, Agile, Scrum en Project en Programma Management.

Vervolgens kijken we naar wat jij nodig hebt om stevig in jouw rol te staan. Wat is jouw manier om anderen mee te nemen in doelen te behalen en hoe wordt je daar effectiever in? Licht bij Donker kent de praktijk van binnenuit en kan ook bij jou aansluiten in de praktijk om je van directe feedback te voorzien.

Quote van opdrachtgever

“Je hebt me enorm geholpen bij het verdiepen van mijn Agile kennis en het toepassen op mijn specifieke situatie.”